Saint-Gobain

Vi finns i monter T15

Saint-Gobain är världsledande inom lätt och hållbart byggande och designar, tillverkar och distribuerar material och tjänster för byggmarknaden. Alla varumärken inom Saint-Gobain styrs av ett gemensamt syfte: "MAKING THE WORLD A BETTER HOME".

Koncernen Saint-Gobain startade verksamheten i den lilla orten Saint-Gobain i regionen Picardie i norra Frankrike. Året var 1665 och det första uppdraget var att producera glas till det kungliga slottet Versailles. I dag finns Saint-Gobain i 64 länder, har mer än 179 000 anställda och är ett av världens 100 största företag.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Isover
  • Gyproc
  • Weber
  • Dalapro

Bilder

  • Renoveringsguide för energieffektivisering och minskat klimatavtryck

    Renoveringsguide för energieffektivisering och minskat klimatavtryck Vi har samlat vår kunskap och våra lösningar i guider som riktar sig till den som står i begrepp att renovera sin fastighet. Saint-Gobain Renoveringsguide ger vägledning i hur man utöver energi- och miljöbesparingar också kan förbättra komforten för de boende, förbättra uttrycket av fastigheten och ge den ökat värde. Guidens beskrivningar av lösningarna för tak, fasad och sockel, och dess effekter ämnar att - per m2 åtgärdad yta och år - dels visa hur stora energibesparingar man kan förvänta sig; dels redovisa hur stora klimatgasutsläppen blir för själva lösningen men också hur stor besparingen blir i form av minskade klimatgasutsläpp för den energiproduktion som används. Länk till produkten »

Kontakt

Saint-Gobain

Box 415 191 24  Sollentuna Sverige